Axess Kartlılara Chip Puan Ramazan Kampanyası!

Axess kart kullanıcılarına Ramazanda kampanya düzenlendi. Axess kartı ile Ramazan süresi boyunca marketlerden ya da restorantlardan yapılan harcamalar için chip para hediyesi veriliyor.

Axess Kart Kullanıcılarına Chip Para Kampanyası

Axess kart kullanıcıları için Ramazan ayına özel fırsatlar sunuluyor. Vatandaşların 8 Mayıs Salı ile 17 Haziran Pazar günü market ya da restorantlardan yapacakları 100 Türk Lirası ve üzeri tüm alışverişlerde chip para hediyesi veriliyor. Vatandaşların yapacakları harcama sonrasında chip paralar anında hesaba yatacak olup, yatacak ücret tutarı 11 Türk Lirası chip paradır. Toplamda yatacak olan ücret ise 110 Türk Lirası chip paradır. Aynı zamanda bir kişinin maksimum 110 Türk Lirası chip para alma hakkı bulunmaktadır.

Axess kartı olan vatandaşların düzenlenen kampanyaya katılım gösterebilmeleri için ilk alışverişlerini yapmadan önce Axess’e özel olan mobil uygulamayı kullandıkları mobil cihazlarına yüklemeleri gerekmektedir. Bunun devamında da 11 Aynı Sultanı olan menüye giriş yapmaları, hemen katılmak için meniye girmeleri gerekmektedir. Axess mobil uygulaması aynı zamanda kişilerin tüm kredi kartı harcamalarını, tüm ekstrelerini, ilerleyen süreçlerde yapacakları harcamaları, chip ve mil puan bilgilendirmelerini görebiliyorlar. Bunlara ek olarak kredi kartı borç ödemelerini, kartlarını yurt içi ve yurt dışı alışverişlerine açabilip, kapatabiliyor, diğer düzenlenen kampanyalara katılabiliyorlar.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.