ARGE, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanı! Türkiye Geneli Çok Sayıda Alım Yapılacak!

ARGE, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanı! Türkiye Geneli Çok Sayıda Alım Yapılacak!

ARGE Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., Gayrimenkul Değerleme Uzmanı iş ilanı yayınladı.

Bünyesinde çok sayıda Değerleme Uzmanı istihdam edecek olan ARGE, Türkiye geneli çözüm ortağı aradığını açıkladı.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İş İlanı Detayları

ARGE’nin yayınladığı iş ilanına başvuru yapacak adayların SPK tarafından verilen gayrimenkul değerleme uzmanlığı lisansının olması istenmektedir.

  • İnşaat Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Mimarlık ya da Şehir Bölge Planlama bölümünden mezun olan adayların iş başvuruları ön değerlendirme kapsamında değerlendirilecektir.
  • Adayların SPK Lisanlı olup, bu işi yapaya isteklerinin olması, ilerleyen süreçler için gayrimenkul değerleme sektöründe kariyer hedeflerinin olması istenmektedir.
  • Tüm adayların B Sınıfı ehliyeti hak etmiş olması, aynı zamanda da aktif olarak araç kullanabilmeleri istenmektedir.
  • MS Office uygulamalarının tümü donanımlı olarak bilinmeli, pratik bir şekilde kullanılabilinmelidir.
  • Her zaman girişken, araştırmacı, zaman yönetimi konusunda iyi, takım çalışmalarında uyumlu, hırslı ve analitik düşünme yeteneği gelişmiş adayların başvuru yapmasını isteyen ARGE, aynı zamanda da tüm adayların insan ilişkilerin iyi, iletişimlerinin kuvvetli, prezantabl olmaları istenmektedir.
  • Gayrimenkul Değerleme Uzmanı iş ilanı için başvuru yapacak erkek adayların ise askerliklerini yapmış olmaları istenmektedir.
  • Adaylar sürekli ve tam zamanlı istihdam edilecek olup, Türkiye geneli personel alımları yapılacaktır.

İş İlanı Başvuruları Ne Zaman Son?

Açılan iş ilanı için son başvuru tarihi 10 Şubat 2018 olarak belirlenmiştir. 10 şubat gününden sonra ARGE, şartlara uygun olan adaylar ile iletişme geçecektir. Adayların detaylı bir CV göndermeleri gerekmektedir.

ARGE Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık  tarafından açılan bu iş ilanına, aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/arge-gayrimenkul-degerleme-ve-danismanlik-a-s-lisansli-gayrimenkul-degerleme-uzmani-1937657

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisi vasıtası ile firmalar tarafından sunulan iş ilanlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.