Altın Emlak Dijital Dönüşüm Projesi ile Büyüyecek

Altın Emlak Dijital Dönüşüm Projesi ile Büyüyecek

23 ilde 107 Temsilciliği bulunan, emlak sektörünün tamamı yerel sermayeli en kuvvetli franchisee zinciri olan Altın Emlak 21 yaşlarında.

Türkiye genelinde etkinlik gösteren temsilcileri ile İstanbul’da bir araya gelmiş olarak yeni yıl hedeflerini paylaşan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Yeni temsilcilerimizle, 2020 yılı stratejilerimiz ve uzun vadeli hedeflerimizi paylaştığımız bir toplantı oldu. Ofislerimizi, danışmanlarımızı ve genel müdürlüğümüzü dijital dönüşüm ile geleceğe şimdiden hazır hale getireceğiz” dedi. Temsilciler ek olarak Evren Topal’dan “Gayrimenkulde Kazandıran Dijital Pazarlama” eğitimi de aldılar.
2020’nın bilhassa emlak işletmeleri için mühim bir dönüşüm yılı olacağını belirten Altın Emlak Genel Müdür Yardımcısı Okan Sezer’de “Bilhassa bu yıl hayata geçecek olan yasal düzenlemeler ile mesleğimizin kıymetini daha da artacak. Artık her isteyen emlak ofisi açamayacak. Taşınmaz ticareti yönetmeliğine en hazır emlak şirketi olarak temsilcilerinin eğitimlerine, yeterlilik ve yetki belgelerine ehemmiyet vermeye devam edeceğiz. Tüm emlak işletmelerimiz olarak yönetmeliğin tüm ilke ve kurallarına uygun olarak hazırız” dedi.

Sezer “2019 senesinde Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafınca ve Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafınca yetkilendirildik. Yetki kapsamındaki Emlak Danışmanı (Seviye 4) ve Sorumlu Emlak Danışmanı (Seviye 5) ulusal yeterliliklerinde imtihan ve belgelendirme faaliyetlerine de başladık. Sektörümüzdeki emlak firmaları içinde bu akreditasyonu elde eden tek emlak şirketi olduk” diye konuştu.

Gayrimenkul Pazarlamasına Yenilikler Getiriyoruz

Bilhassa bu yıl için innovasyon, dijitalleşme ve Altın Emlak’a Dönüşüm yılı olarak çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Okan Sezer “Son dönemde temsilciliklerini gelişmiş CRM altyapısı, proje anlaşmaları, uzaktan eğitimler, ofis koçluğu, performans yönetimi, portal entegrasyonları, pazarlama toplantıları, yatırımcı günleri, insan kaynakları ve birçok yeni ortaklık sunuyoruz. Doğruluk ve dürüstlük ilkeleri her iki tarafın yararına nitelikli çözümler üretebilen nitelikli girişimciler ile markamızı büyütüyoruz. Temsilcilerimizi bilgi ve teknoloji ile devamlı geliştiriyor, altyapımızı her geçen gün yeniliyoruz” dedi.

2020 Kampanyalar Yılı Olacak

Emlak işletmesi açmak isteyen girişimciler için birçok değişik alternatif ve fırsat sunacaklarını da belirten Okan Sezer “Gençler, bayanlar, ortak olarak ofis açacak kişiler, mevcut işletmelerini kurumsala taşımak isteyenler, marka değişiklik yapmak isteyenler için ilk akla gelen emlak şirketi olacağız. Şundan dolayı biz minimum ana para maksimum gelir hedefleyen girişimciler için en oldukça desteğin verildiği tek emlak firmasıyız” ifadelerini kullandı.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.