Albaraka Türk’ten Dünya’da Bir İlk!

Albaraka Türk Katılım Bankası hem Türkiye’de hem de Dünya’da bir ilke imza attı. Albaraka Garaj’ı kuran banka, girişimcilere hem finansal hem de danışmanlık hizmeti veriyor.

Albarala Türk Katılım Bankası, yenilikçi fikir sahibi olan girişimcilere destek vermek için bir önceki sene Albaraka Garaj’ı kurdu. Albaraka Garaj, katılım bankacılığı alanında ilk olma özelliği ile start up hızlandırma merkezi olup, 2. Dönem başvuruları da başladı.

Albaraka Türk’ten Girişimcilere Finansal Destek!

Yenilikçi fikirleri ya da projeleri olan, bu konuda destek bekleyen, inovatif düşünce yapısına sahip kişileri Albaraka Garaj’a davet eden banka, girişimcilere destek vermek, onlara yok göstermeyi hedefliyor. Albaraka Garaj’a başvuru yapmak isteyenlerin www.albarakagaraj.com internet sitesinde 17 Haziran tarihine kadar giriş yapmaları ve işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Girişimciler uzman ekipler tarafından değerlendirmeye alınacaklar. Değerlendirmeden olumlu sonuç alan kişiler ise jüri önüne çıkacaklar ve projelerini sunacaklar. Jüri onayından da başarı ile geçenler Albaraka Garaj’ın sunacağı olanaklardan destek görecekler. Projeler için finansal yardımlar yapılacak. Finansal yardıma ek olarak danışmanlık desteği sağlanacak. Sunulan tüm olanaklar ücretsiz olup, hisse talebinde bulunulmayacak.

“Utku: Albaraka Garaj Türkiye ve Dünya’da Bir İlke İmza Attı”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Melikşah Utku, hem Türkiye’de hem de küresel olarak Albaraka Garaj ile bir ilki gerçekleştirdiklerini, 2017 yılında 450’den fazla başvuru yapanın olduğunu, mevcut durumda 7 PoC projeleri için çalışma yürüttüklerini, 4 proje için ise görüşmelerin halen daha devam ettiğini söyledi.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.