3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi TEB’de

Türk Ekonomi Bankası (TEB) düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini hemen temin ederek, ödemelerinizi 3 ay sonra başlamanıza olanak sağlıyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini hemen temin ederek, ödemelerinizi 3 ay sonra başlamanıza olanak sağlıyor. İşte TEB tarafından sunulan 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasına dair tüm detaylar!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde, hemen temin edeceğiniz ihtiyaç kredisi için 3 aya kadar ilk taksidinizi erteleme imkânı sağlıyor. Günde 10 Türk Lirası’ndan başlayan taksit seçenekleri ile 48 aya varan vade tercihleri eşliğinde temin edebileceğiniz ihtiyaç kredisi ürünü, Türk Ekonomi Bankası tarafından sunuluyor.

Kredi başvurusu aşamasında herhangi bir ön kefil şartı ve ön teminat şartı talep etmeyen Türk Ekonomi Bankası (TEB), kredinizi 48 aya varan vade seçenekleri eşliğinde temin etmenize olanak sağlıyor.

Sadece size en yakın Türk Ekonomi Bankası (TEB) şubelerine giderek ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirmeniz halinde 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi olanağından faydalanmanıza olanak sağlayan Türk Ekonomi Bankası (TEB) hem kredi notunuza, hem de temin edeceğiniz kredi tutarı için tercih edeceğiniz vade seçeneğine göre farklı oranlarda aylık faiz oranı uygulaması gerçekleştiriyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Kredi Başvurusu

Türk Ekonomi Bankası’ndan kredi temin etmeniz için birkaç farklı kredi başvuru yöntemi bulunuyor. Eğer 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi temin etmek istiyorsanız, bir önceki paragrafta da bahsettiğimiz gibi gerekli belgeler ile birlikte size en yakın Türk Ekonomi Bankası şubesini ziyaret etmeniz gerekiyor.

Eğer ilk taksit için 3 ay erteleme seçeneğini tercih etmeyecekseniz, kredi başvurunuzu TEB Çağrı Merkezi’ni arayarak, 4466’ya SMS’le kredi başvurusu gerçekleştirerek ya da TEB’e ait internet bankacılığını kullanarak rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Şubeden gerçekleştireceğiniz ihtiyaç kredisi başvurularında Türk Ekonomi Bankası yanınızda;

  • Nüfus cüzdanınızın, (sürücü belgesi, pasaport gibi denk belgeler de olabilir)
  • Çalışma durumunuza göre düzenlenen gelir belgenizin,
  • Kaymakamlık ya da Nüfus Müdürlüğü’nden temin edilen ikâmetgah belgesi ya da adınıza son 3 ay içerisinde düzenlenmiş elektrik, su, doğalgaz ya da telefon faturalarından bir tanesinin

bulunmasını talep ediyor.

Türk Ekonomi Bankası 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

TEB’den temin edeceğiniz 10 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi için 48 ay vade seçeneğini tercih etmeniz halinde uygulanacak aylık faiz oranı yüzde 1,53 olurken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarınız ise 315 Türk Lirası’na tekabül etmektedir.

Bu kredi ödeme planı 10 Temmuz 2017 tarihinde, aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/tebde-kredin-cok-ihtiyac-kredisi/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilirsiniz.

 

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.