Coldwell Banker, Freelancer Gayrimenkul Danışmanı Alımları Yapacak! Son Başvuru: 15 Şubat!

Coldwell Banker, Freelancer Gayrimenkul Danışmanı Alımları Yapacak! Son Başvuru: 15 Şubat!

Coldwell Banker, gayrimenkul sektöründe kariyer hedefi olan gayrimenkul danışmanı alımları yapacak.

İş ilanı yayınlayan Coldwell Banker, başvuruda bulunacak adayların en az lise mezunu olmalarını istemektedir. Bunların yanı sıra aynı zamanda da bir kaç kriter aranmaktadır. Detaylar haberimizde…

Freelancer Gayrimenkul Danışmanı Alımları Hakkında Detaylar

  • Başvuru yapacak adaylar freelancer olarak yani serbest zamanlı istihdam edilecekler. Bu kapsamda da adayların bu çalışma sisteminde çalışmak için uygun olmaları istenmektedir.
  • Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmaları yeterli olurken, tüm adayların her zaman disiplinli çalışmaları, her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaları, çözüm odaklı çalışıp insan ilişkilerine önem vermeleri istenmektedir.
  • Hedef koyma, o hedefte planlı ilerleme, her zaman istikrarlı olma istenip, profesyonel bir imaja sahip olunması, değişime, gelişime, öğrenmeye her zaman açık olunması istenmektedir.
  • Takip yeteneğinin de bir o kadar iyi olması istenen adayların, ikna yeteneklerinin gelişmiş, zaman yönetimi konusunda başarılı olmaları istenmektedir.
  • Bunların yanı sıra aynı zamanda da pozitif, güler yüzlü olunması, ekip çalışmalarında başarılı olunması, ekibe uyum sağlanması istenmektedir. Erkek adayların ise askerlik görevlerini yerine getirmiş olmaları istenmektedir.

Başvuru Son Tarihi Ne Zaman?

Son başvuru tarihi 15 Şubat 2018’dir.

Coldwell Banker tarafından açılan bu iş ilanına, aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/coldwell-banker-gayrimenkul-danismani-1700841

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan iş ilanları kategorisi vasıtası ile firmalar tarafından sunulan iş ilanlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.