2021 TOKİ 4+1 Örnek Daireler ve Fiyatları

2019 TOKİ 4+1 Örnek Daireler ve Fiyatları, 2019 TOKİ 4+1 Örnek Daireler, 4+1 Evlerinin Fiyatları, 4+1 Evleri Kaç Metrekare, TOKİ Haberleri Güncel!

2021 TOKİ 4+1 Örnek Daireler ve Fiyatları
2021 TOKİ 4+1 Örnek Daireler ve Fiyatları

Günümüzde gelişen bina yapılarına göre düzen sağlanan TOKİ yapıları için en son genişlik olarak 4+1 sistemleri gündeme gelmiştir. 2021 TOKİ 4+1 örnek daireler sizlere sunumuyla sorularınıza cevap verecektir.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, toplum tarafından bilinen adıyla TOKİ, Türkiye genelinde uygun fiyatlı konut üretimi gerçekleştiren ve faaliyetlerini kamu bünyesinde yürüten bir kuruluştur. Son zamanlarda daha çok tercih edilen TOKİ evleri için ise geniş aile yapısı olanlara yönelik 4+1 evlerini TOKİ 4+1 örnek daire ve fiyatlarından öğrenebilirsiniz.

Kurulduğu günden bu yana çalışmalarına hiç ara vermeden devam etmekte olan bu kuruluş, üretmiş olduğu TOKİ evleri sayesinde milyonlarca vatandaşı kiradan kurtarıp kendi evlerinde yaşama imkanı sağlamıştır. Her kesimden ailenin ihtiyaçları doğrultusunda nitelikli sosyal konut projeleri hayata geçirirken, konutlarda da ihtiyaçları göz önünde bulundurarak 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipinde konutlar inşa etmeye devam etmektedir.

2021 TOKİ 4+1 Örnek Daireler

2021 TOKİ 4+1 Örnek Daireler
2021 TOKİ 4+1 Örnek Daireler

TOKİ 4+1 daireler genellikle orta gelirli aileler için hazırlanan konut projelerinde yer almaktadır. Vatandaşların her türlü talep ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hayata geçirilen bu 4+1 konutlar, konforlu, rahat ve kolay bir yaşam alanı haline getirilebilmek üzere tasarlanmaktadır. Genel olarak bakıldığında iki adet çocuk odası, misafir odası, oturma odası, yatak odası ve mutfak gibi pek çok alana imkan sağlanan bu konutlarda ayrıca ebeveyn banyosuna da yer verilmektedir. Kullanılan tüm malzemelerin kaliteli olmasına özen gösterilmekte ve tasarıma uygun malzemeler tercih edilmektedir. TOKİ başvuru işlemleri sayesinde sahip olunan bu konutlar rahat ve keyifli bir yaşam imkanı sunulmaktadır.

2021 TOKİ 4+1 Evlerinin Fiyatları

TOKİ 4+1 Evlerinin Fiyatları
TOKİ 4+1 Evlerinin Fiyatları

2021 TOKİ 4+1 fiyatları, genellikle konutun büyüklüğüne göre değişiklik gösterirken, ayrıca konutun yer aldığı projeye, bölgeye ve bu gibi etkenlere göre de değişebilmektedir. TOKİ 4+1 evleri Toplu Konut İdaresi tarafından inşa edilen en pahalı evlerdendir. Diğer konutlara kıyasla daha büyük olan bu konutlar, fiyat olarak da diğerlerine kıyasla daha fazladır. Konutlar ile alakalı olarak elde edilen bilgilere göre 2019 TOKİ 4+1 fiyatları 260 bin TL ve üzerinde olacak şekilde belirlenmektedir.

2021 TOKİ 4+1 Evleri Kaç Metrekare?

TOKİ 4+1 Evleri Kaç Metrekare?
TOKİ 4+1 Evleri Kaç Metrekare?

4+1 tipinde konut arayışında olan ve bu konutunu TOKİ’den almak isteyen vatandaşlar tarafından merak edilen konuların başında “TOKİ 4+1 kaç metrekare?” sorusunun cevabı gelmektedir. Toplu Konut İdaresi’nin genellikle nadir olarak üretimini gerçekleştirmiş olduğu bu konutların büyüklükleri hakkında net bir bilgi bulunmasa da TOKİ 4+1 kaç metrekare diye merak edenler için tahmini olarak 130 metrekare ve üzeri olduğu bilinmektedir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.