2020 Alfemo Concept Ürünleri

İşte kalitesi ve muhteşem tasarımlarıyla dekorasyon fikirleri arasında çoğunlukla karşımıza çıkan Alfemo concept ürünler tamda evini bu düzen üzerine dekore etmek isteyenler için hazırlandı

2020 Alfemo Concept Ürünleri

Ev dekorasyonu yapılırken genellikle bütün evin uyum içerisinde olması istenilir. Bunun içinde genellikle concept ürünler tercih edilir. İşte kalitesi ve muhteşem tasarımlarıyla dekorasyon fikirleri arasında çoğunlukla karşımıza çıkan Alfemo concept ürünler tamda evini bu düzen üzerine dekore etmek isteyenler için hazırlandı.

 

Özellikle koltuk takımları alanında Corner Concept üzerine tasarlanmış olan mobilyalarda birbirinden şık alternatifler ile alıcılarının kalbini fetheden Alfemo, yine kalitesinden ödün vermeden tasarlandı.

Baltimore Corner 

İtalyan tasarımlarının eşsiz ayrıntılarına sahip olan Baltimore Corner, modern çizgileri ve çift katmanlarından meydana gelen soft kol yapısı ile alıcılarını kendisine hayran bırakıyor. Yerden yüksek olan doğal ahşap ayakları, rahat oturmayı sağlayan yapısı ve takım ile beraber kullanılabilecek keten kumaşıyla evinizde asil bir duruş sergiliyor.

Lincoln Corner

 

Sahip olduğu farklı tasarımları ile yaşam alanlarınızda uygun kombinasyonları oluşturmanızı sağlayan Lincoln Corner, isteğinizie bağlı olarak tercih edebileceğiniz motorlu mekanizması sayesinde sinema rahatlığı ile TV izleme imkânı da sağlıyor. Yine dilediğiniz renk ve özellikteki kumaşı seçebilme, el işçiliği ile uygulanmış olan kapitone sırt dikiş detayları ve istenilen ölçülerde U ve L şeklinde köşe oluşturabilme imkânı, Lincoln’u cezbeden özellikleri arasında yer alıyor.

Alaçatı Plus Corner

Hem rahatlığı hem de çökmeye karşı dayanıklılığı bir araya getiren ve uzun ömre sahip Highline System Teknoloji sayesinde uzun süre kullanılabilecek bir ürün olan Alaçatı Plus, İngiliz country tarzının izlerini taşıyan ve modern çizgilere sahip olan bir tarsımdır. Ayrıca nano teknoloji ile leke tutmayan, antibakteriyel tekstil yüzeyine sahip saklama alanı ve kolayca temizlenme özelliği ile alıcılarının dikkatini çekiyor.

Tiamo Corner

Genellikle küçük olarak evlere kolaylıkla uyum sağlayabilen bu takım kompakt tasarıma, yeni trend olan yerden yüksek zarif ahşap ayaklara sahip olan bir tasarımdır. Ayrıca freewall mekanizması sayesinde hiçbir şekilde yerini değiştirmeden bir tek hamlede yatak olabilme özelliği sayesinde küçük evlerinizde misafirlerinizi ağırlayabilme imkânı sağlıyor.

Tüm bu ürünlerin yanı sıra evinizi dekore ederken Alfemo imzasına sahip olan Florida, Mina Plus, Mina Plus Large, Belfast, Escuda, Elvira ve Mondo gibi tasarımlarına da göz atmanızda fayda var.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.