2021 Ziraat Bankası TOKİ Devir Kredisi Masrafları ve Destek Hattı İletişim

2019 Ziraat Bankası TOKİ Devir Kredisi, TOKİ Devir Masrafları, TOKİ Devir Destek Hattı İletişim, TOKİ Devir Kredisi ve Faiz Oranları, Başvuru ve Detaylar.

2021 Ziraat Bankası TOKİ Devir Kredisi Masrafları ve Destek Hattı İletişim
2021 Ziraat Bankası TOKİ Devir Kredisi Masrafları ve Destek Hattı İletişim

Uzun yıllardır faaliyetlerini kamu bünyesinde sürdüren TOKİ, düşük peşinat ve taksit miktarlarının yanı sıra nitelikli TOKİ evlerini uygun fiyatlarda satışa sunmakta ve vatandaşları ev sahibi yapmaktadır. Ev sahipliği için belirli bankalardan destek verilmektedir. İşte 2021 Ziraat Bankası TOKİ Devir Kredisi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, halk dilinde bilinen adı ile TOKİ, kurulduğu günden bu yana ev satın almaya ekonomik gücü yetersiz olan dar ve orta gelirli, emekli, dul, yetim, engelli, harp ve vazife malullerine uygun koşullarda barınma imkanı sağlayan bir kurumdur. TOKİ için masraflarda destek almak adına 2021 Ziraat Bankası TOKİ devir kredisi de merak edilen konular arasındadır.

TOKİ’den ev satın alabilmek için vatandaşlara koşulan bazı şartlar mevcut olduğu gibi, devir için de bazı şartların yerine getirilmesi gerekmektedir. Örneğin; TOKİ başvuru ile ev satın almaya hak kazanan vatandaşın, evini devredebilmesi için öncelikle borcunun tümünü kapatması ve tapusunu almış olması gerekmektedir. Bu gibi şartları yerine getiren hak sahipleri ve konut alıcıları, devir işlemlerini gerçekleştirebilmektedir.

2021 Ziraat Bankası TOKİ Devir Kredisi

2021 Ziraat Bankası TOKİ Devir Kredisi
2021 Ziraat Bankası TOKİ Devir Kredisi

2021 Ziraat Bankası TOKİ Devir Kredisi, TOKİ ile Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayan, ancak borcunu bitirememesi sebebi ile konutun devrini ve tapusunu alamayan vatandaşlar ile TOKİ’den konut satın almak isteyen vatandaşların kullanmış olduğu bir kredi türüdür. 2021 Ziraat Bankası TOKİ Devir Kredisi sayesinde hak sahipleri mevcut borçlarını uygun koşullarda bankaya ödemeye devam etmekte ve TOKİ’ye bir borcu kalmadığı için konutun devrini alarak tapu sahibi olabilmektedir. Konu ile alakalı olarak daha ayrıntılı bir bilgi edinmek isteyen vatandaşlara kurum tarafından Ziraat Bankası TOKİ devir iletişim hattı üzerinden destek verilebilmektedir.

2021 Ziraat Bankası TOKİ Devir Masrafları

2021 Ziraat Bankası TOKİ Devir Masrafları
2021 Ziraat Bankası TOKİ Devir Masrafları

Ziraat Bankası üzerinden alınan bu kredi türünde, diğer pek çok kredilerde olduğu gibi TOKİ devir kredisi masrafları mevcuttur. Bu masraflar kredinin kullanıcısından tahsil edilirken, TOKİ devir kredisi masraflarına KDV tutarı, vergi ve bunun gibi ek ödemeler örnek gösterilebilmektedir.

Nasıl Başvurabilirim?

Satın almak istediğiniz konut/ iş yerini TOKİ web sitesinden destek alarak mahallinden konum belirleme sonucunda şubeye gelinmelidir. Ardından şube içerisinde vadesiz hesaplardan yapılan işlemlerde hesabınız yoksa ilk olarak vadesiz hesap açılışı gerçekleştirilir. Peşinat bedeli, vergi ve komisyon tutarı; vadesiz hesabınıza yatırılıp gayrimenkul satış işleminiz, çok kısa bir sürede gerçekleştirilir.

2021 Ziraat Bankası TOKİ Devir Destek Hattı İletişim

TOKİ Devir Destek Hattı İletişim
TOKİ Devir Destek Hattı İletişim

Ziraat Bankası, TOKİ ve TOKİ projeleri ile alakalı olarak müşterilerine iletişim hattı üzerinden 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Vatandaşlar TOKİ ile alakalı merak ettiği konuları, devir işlemlerini, ödeme şartlarını ve bunun gibi çeşitli konuları bu hat üzerinden arayarak öğrenebilmektedir. Ziraat Bankası TOKİ devir destek hattı 0850 281 00 00’dır.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.