2021 TOKİ İstanbul Alt Gelir Grubu Projeleri

TOKİ İstanbul Alt Gelir Grubu Projeleri, TOKİ Alt Gelir Grubu Projeleri Başvuru Şartları, TOKİ İstanbul Alt Gelir Grubu Evleri için Son Başvuru Tarihi Detayları…

2021 TOKİ İstanbul Alt Gelir Grubu Projeleri
2021 TOKİ İstanbul Alt Gelir Grubu Projeleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, ülkede yaşamını sürdüren dar ve orta gelirli vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak üzere faaliyetlerde bulunan bir kamu kurumu olarak tanımlanmaktadır. Burada 2021 TOKİ İstanbul Alt Gelir Grubu Projeleri ve diğer detaylarına ulaşabilirsiniz.

2021 TOKİ İstanbul Alt Gelir Grubu Projeleri için her yıl gün ekonomik düzeye göre belirlenen asgari düzeydeki fiyatlar güncellenmektedir. Bu fiyatlar üzerinden bilgilere sayfamızdan ulaşım sağlayabilirsiniz.

TOKİ adı ile bilinen bu kurum, kurulduğu günden bu yana ülkenin dört bir yanında nitelikli konut projeleri inşa ederek, konut satın almaya durumu olmayan vatandaşları, oldukça uygun koşullarda ev sahibi yapmaktadır. İnşa etmiş olduğu TOKİ evleri sayesinde bu vatandaşların barınma ihtiyacını ortadan kaldıran Toplu Konut İdaresi, Türkiye’nin her ilinde olduğu üzere İstanbul’da da yüzlerde alt gelir grubu projesi hayata geçirmiş ve bu projelerdeki konutlarını sahiplerine teslim etmiştir.

2021 TOKİ İstanbul Alt Gelir Grubu Projeleri

2021 TOKİ İstanbul Alt Gelir Grubu Projeleri
2021 TOKİ İstanbul Alt Gelir Grubu Projeleri

Kurum, bugüne dek şehirde yüzlerce TOKİ İstanbul alt gelir grubu projesi hayata geçirerek, aileleri kiradan kurtarmış ve kendi evlerinde yaşama imkanı tanımıştır. Gerçekleştirmiş olduğu bu çalışmalarına hali hazırda devam etmekte olan Toplu Konut İdaresi, bugün de aynı şekilde TOKİ İstanbul alt gelir grubu projeleri inşa ederek sahiplerine teslim etmektedir.

TOKİ tarafından 2021 yılından kentte hayata geçirilen alt gelir grubu projelerinden bazılarına örnek gösterilecek olursa; 2021 TOKİ İstanbul alt gelir grubu projeleri, Kağıthane, Esenler ve Tuzla gibi çeşitli projelerdir.

TOKİ Alt Gelir Grubu Projeleri Başvuru Şartları

Alt Gelir Grubu Projeleri Başvuru Şartları
Alt Gelir Grubu Projeleri Başvuru Şartları

Toplu Konut İdaresi’nin İstanbul’da projelerinden ev sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşların taşıması gereken bazı TOKİ alt gelir şartları mevcut bulunmaktadır. Kuruma TOKİ başvurusu yapmak üzere müracaat eden kişinin T. C. Vatandaşı olması, İstanbul’da en az 1 senedir ikamet ediyor olması, şehit yakınları, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerin en az 3 yıldır İstanbul’da ikamet ediyor olması, daha önce TOKİ’den konut satın almamış ve kredi başvurusunda bulunmamış olması, kendisinin ya da ailesinden herhangi birinin üzerine kayıtlı konutun bulunmaması, 25 yaşını doldurmuş olması ve aylık hane İstanbul ilinde gelir şartı 7.000 TL olarak uygulanmaktadır. TOKİ alt gelir şartları olarak sıralanmaktadır.

TOKİ İstanbul Alt Gelir Grubu Evleri için Son Başvuru Tarihi

Son Başvuru Tarihi
Son Başvuru Tarihi

2021 TOKİ İstanbul başvuru için dar gelirli vatandaşların kurumun resmi internet sitesi üzerinden başvuru tarihlerini takip etmesi gerekmektedir. İstanbul’da en son satışa çıkarılan konutların Kağıthane ilçesi için 9 Temmuz 2021, Esenler ilçesi 30 Temmuz 2021, Esenler 10 Ağustos 2021 tarihleri son başvuru tarihleri olarak belirlenmiştir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.