TOKİ Bursa Projeleri Başvuru Tarihleri ve İletişim

TOKİ Bursa Projeleri Başvuru Tarihleri

Türkiye çapında gerçekleştirmiş olduğu konut projeleri ile dar gelirli ailelerin ev sahibi olma konusunda umut ışığı haline gelen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, bu doğrultuda gerçekleştirmiş olduğu projelere aralıksız olarak devam etmektedir. Ülkenin her köşesinde inşa etmiş olduğu TOKİ evlerini her geçen gün dar ve orta gelirli aileler için satışa çıkaran Toplu Konut İdaresi, bu doğrultuda 2020 TOKİ Bursa Projeleri’ni de alıcılarına sunmaktadır.

2020 TOKİ Bursa Projeleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, gerçekleştirmiş olduğu konut üretimi çalışmalarını ve bu alandaki faaliyetlerini kamu bünyesinde yürütmekte olan bir kuruluştur. Bursa’da dahil olmak üzere ülkenin 81 ilinde çeşitli nitelikli sosyal konut projeleri inşa eden ve etmeye de devam eden TOKİ, bu projelerdeki konutlarını oldukça uygun ödeme koşulları altında dar ve orta gelirli ailelere sunmaktadır.

2019 TOKİ Bursa Projeleri de, bu amaç üzerine gerçekleştirilen projeler arasında yer alırken, bu projeler ise;

  • Bursa Keleş 2. Etap Projesi,
  • TOKİ İznik Projesi,
  • Bursa Orhaneli TOKİ Konutları,
  • Gemlik Cihatlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi,
  • Nilüfer İrfaniye TOKİ Projesi gibi projelerdir.

Bursa halkı, illerinde hayata geçirilen bu konut projeleri için 2020 TOKİ Bursa başvuru işlemi gerçekleştirerek ev sahibi olmaktadır.

2020 TOKİ Bursa Başvuru Tarihleri

Toplu Konut İdaresi tarafından Bursa’da hayata geçirilen bu konutlar, yılın belirli dönemlerinde alıcılarına sunulmaktadır. 2019 yılında hayata geçirilen ya da alıcılarına sunulan TOKİ Bursa projelerine başvuru tarihleri genellikle TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilmek ve konu ile alakalı bilgi edinebilmek mümkündür. Bu gibi bilgilere ayrıca 2020 TOKİ Bursa iletişim kanalları üzerinden de erişebilmek mümkündür.

2020 TOKİ Bursa İletişim Numaraları

2020 TOKİ Bursa iletişim, İdare tarafından vatandaşların hizmetine sunulan bir kanaldır. Bursalı vatandaşlar bu iletişim kanalı üzerinden kentte hayata geçirilen ya da proje aşamasında olan konutlar hakkında bilgi edinebilmek ve 2020 TOKİ başvuru adına yönlendirilebilmek mümkündür. Bu doğrultuda diğer pek çok ilde olduğu gibi Bursa’da da vatandaşların erişim sağlayabileceği TOKİ iletişim numarası 44 86 54’tür. Türkiye’nin her köşesindeki vatandaşlar, bu numara üzerinden TOKİ ile alakalı çeşitli hizmetler alabilmektedir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.