TOKİ Bursa İletişim Numaraları

TOKİ Bursa İletişim Numaraları

Toplu Konut İdaresi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren ve Türkiye genelinde ev sahibi olmaya maddi gücü yeterli olmayan vatandaşlar için uygun koşullarda konut üretimi gerçekleştiren bir kamu kuruluşudur. Kısa adı TOKİ olan bu kuruluş, kurulduğu günden bu yana TOKİ evleri ile yüzbinlerce aileyi ev sahibi yaparken, hali hazırda bu çalışmalarına devam etmektedir.

Türkiye’nin hemen hemen her köşesinde yeni konut üretimleri gerçekleştiren kurum, bu doğrultuda Bursa’da yüzlerce projeye imza atmaktadır. Kurumun Bursa’daki projeleri ile alakalı bilgi edinmek ve TOKİ başvuru işlemini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara da ayrıca TOKİ iletişim numaraları üzerinden hizmet sağlanmaktadır.

TOKİ Bursa İletişim Numaraları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Türk vatandaşlarına konut projelerine yönelik her türlü hizmeti verebilmek adınaTOKİ iletişim kanallarını oluşturmaktadır. Bu doğrultuda 444 86 54 numaralı hat üzerinden Türkiye geneline olduğu gibi Bursalı vatandaşlara da hizmet veren TOKİ, bu hat üzerinden hemen hemen her konuda destek sağlayabilmektedir. TOKİ Bursa iletişim olarak da bilinen bu numara üzerinden, ülkenin her vatandaşı;

  • TOKİ projeleri hakkında bilgi edinebilmekte,
  • Hangi projenin ne zaman biteceğini,
  • Kura çekilişlerini,
  • Başvuruların nasıl yapılacağını,
  • Konutların hangi tipte inşa edildiğini,
  • Projede hangi donatılara yer verildiğini ve bunun gibi her türlü bilgiyi edinebilmekte, talep, öneri, ve şikayetlerini bildirebilmektedir.

TOKİ Bursa Müşteri Hizmetleri Numarası

Başbakanlık Toplu Konut İdaresinin Bursalı vatandaşlar için hizmet vermiş olduğu müşteri hizmetleri numarası 444 86 54’tür. TOKİ Bursa müşteri hizmetleri numarası olarak da bilinen bu numara aracılığı ile Bursalı vatandaşların kentteki TOKİ konutları ile alakalı hemen hemen her türlü hizmeti ve desteği alabilmesi mümkündür.

Bursa TOKİ Başkanlığı Numarası

Bursa TOKİ Başkanlığı Telefon Numarası ne yazık ki henüz mevcut bulunmamaktadır. Bunun dışında;

  • İstanbul Başkanlığı telefon numarası 0212 495 40 40,
  • Ankara Başkanlığı telefon numarası ise 0312 565 20 00’dır.

Dar ve orta gelirli vatandaşlar, Toplu Konut İdaresi’ne ait bu 3 farklı iletişim numarası üzerinden ilgili birimler ile iletişime geçerek, dilediği bilgiye erişebilmekte, talepte bulunabilmekte ya da dilediği işlemi gerçekleştirebilmektedir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.