2021 Halkbank TOKİ Devir Kredisi, Masrafları ve Destek Hattı İletişim

2019 Halkbank TOKİ Devir Kredisi | Kredi Şartları | Devir Masrafları | Halkbank TOKİ Devir Destek Hattı İletişim

2021 Halkbank TOKİ Devir Kredisi, Masrafları ve Destek Hattı İletişim
2021 Halkbank TOKİ Devir Kredisi, Masrafları ve Destek Hattı İletişim

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yani halk dilinde bilinen adı ile TOKİ, ülke genelinde dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapabilmek üzere faaliyetler yürüten bir kamu kurumudur. Kurulduğu günden bu yana inşa etmiş olduğu TOKİ Evleri ile normal şartlarda konut satın alamaya durumu olmayan ailelere uygun şartlarda barınma imkanı sunan TOKİ, ilk etapta hak sahipleri ile Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalamakta, belirli şartların yerine getirilmesi ve borcun tümünün kapatılması halinde konutun devrini vermektedir. Tapusunu bir an önce eline almak isteyen hak sahiplerine ise 2021 Halkbank TOKİ devir kredisi sunarak, konutun devrini alma olanağı da sunmaktadır.

2021 Halkbank TOKİ Devir Kredisi

2021 Halkbank TOKİ Devir Kredisi
2021 Halkbank TOKİ Devir Kredisi

TOKİ başvuru işlemi gerçekleştirerek, kurumdan konut ya da iş yeri satın almaya hak kazanan ve Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayan vatandaşlar için çeşitli maddi olanaklar sağlanmaktadır. Öncelikle dar gelirli ailelere hitap eden bu konutlarda uygun ödeme koşulları sunulurken, hak sahibi olduğu konut ya da iş yerinin tapusunu kısa süre içerisinde almak isteyen vatandaşlar için kurum tarafından her yıl düzenli olarak kampanyalar başlatılmaktadır. Örneğin; bu yıl gerçekleştirilen bu kampanya kapsamında konut fiyatlarında yüzde 20 ila 24 arasında indirim uygulanırken, ayrıca 2021 Halkbank TOKİ devir kredisi de kullandırmaktadır.

Halkbank TOKİ Devir Masrafları

TOKİ Devir Masrafları
TOKİ Devir Masrafları

Banka tarafından kullandırılan kredilerde Halkbank TOKİ devir kredisi masrafları genellikle dönem dönem değişiklik gösterebilmektedir. Halkbank, TOKİ tarafından her sene düzenlenen kampanya 9,11+kapsamında hak sahiplerine kredi kullandırmakta ve bu kampanyaya göre TOKİ devir kredisi masrafları almakta ya da almamaktadır. Konu ile alakalı olarak detaylı bilgi edinmek isteyen TOKİ’den konut ya da iş yeri alıcıları, Halkbank TOKİ devir destek hattı aracılığı ile bilgi edinebilmektedir.

Halkbank TOKİ Devir Destek Hattı İletişim

TOKİ’den satın alınan bir konutun ya da iş yerinin nasıl devredileceği, devredilmesi için hangi şartların yerine getirilmesi gerektiği ve bunun gibi merak edilen soruların yanıtı, önerisi, talebi gibi durumlar için Halkbank TOKİ devir iletişim üzerinden ilgili birim ile iletişime geçilebilmekte ve gerekli bilgiler elde edilebilmektedir. Vatandaşların detaylı bilgi için arayacak olduğu numara ise 444 86 54’tür.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.