2018 TOKİ Hatay Reyhanlı Konutları! 61 Konut, 10.000 TL Peşinat, Kurasız ve Şartsız!

2018 TOKİ Hatay Reyhanlı Konutları! 61 Konut, 10.000 TL Peşinat, Kurasız ve Şartsız!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Hatay’ın Reyhanlı ilçesi için 61 tane evin ön satışını gerçekleştirecek.

2018 TOKİ Hatay konut projeleri arasında yer alan bir diğer proje ise Reyhanlı’da bulunuyor. 3+1 tipinde 61 tane ev bulunup, evleri satın almak için ilk aşamada peşinat ödemesi ve sözleşme imzalanması gerekiyor

2018 TOKİ Hatay Reyhanlı Konutları

Yapılan konutları orta gelirli haneler için uygun olup, dairelerin en düşük fiyatı 166.851,00 TL olarak belirlenmiştir. En yüksek daire fiyatı ise 177.668,00 TL olmaktadır.

Söz konusu evler için peşinat oranı belirlenmeyip, vatandaşların tüm konut tipleri için 10 bin TL peşinat tutarı ödemesi yapması istenmektedir.

Vade süreleri 180 ay ve 216 ay olarak belirlenmiştir. Bu kapsamda da en düşük taksit ödemesi 726,16 TL’ye tekabül etmektedir.

TOKİ konut ödemeleri ise Hatay’ın Ziraat Bankası Reyhanlı şubesine yapılması gerekecektir.

Başvurular 8 ocak tarihinde başlamış olup, son başvuru tarihi ise 29 haziran olarak belirlenmiştir. İlk aşamada vatandaşların peşinat ödemelerini yapmaları ve sonrasında da sözleşmelerini imzalamaları gerekecektir. İlk taksit ödeme tarihi ise TOKİ konut teslimleri yapıldıktan 1 ay sonra başlayacaktır. Ancak ödemelerde dönemsel bazlı artışlar yapılacaktır. Bu artışlar ise konut teslim tarihine bağlı olarak İdare tarafından belirlenecektir.s

Konutların teslim tarihi ise sözleşme yapıldıktan 1 yıl içinde gerçekleşecektir. Ayrıca konut teslimleri şehit aileleri, harp malulleri, vazife malulleri ile bu kişilerin yakınları, akrabaları, dul ve yetimlere verilecektir.

Açık satış yöntemi ile kurasız yapılacak olan ön satışlarda öncelik sırası belirlenecek olup, satış tarihi ise TOKİ’nin internet sitesi üzerinden ilan edilecektir.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.