2017 En Şık Bellona Yemek Odası Takımları

Bellona 2017 Yemek Odası Takımları ile ev dekorasyonu yapacağınız zaman evinizde şık ve zarif bir görüntü elde edebilirsiniz.

Bellona 2017 Yemek Odası Takımları ile ev dekorasyonu yapacağınız zaman evinizde şık ve zarif bir görüntü elde edebilirsiniz.

Kaliteli mobilya denilince akla ilk gelen isimlerden biri olan Bellona, bu yıl da birbirinden şık ve konforlu tasarımlara imza atmış görünüyor. Bu sebeple dekorasyonunuzdan sıkıldığınız ve yemek odanızı yeniden dekore etmeye karar verdiğiniz zaman ya da yeni ev kuracağınız zaman Bellona’nın bu takımlarına bir göz atmanız önerilir.

Ev dekorasyon u yapmaya karar verdiğinizde elbette ki ilk önce yapmanız gereken şet, yemek odanızda ne hangi tarzda bir dekorasyon görmek istediğinize karar vermenizdir. Bunun içinde öncelikle dekorasyon fikirlerini araştırmanız ve Bellona’nın yemek odası takımlarına bakmanız gerekir.

Öncelikle Bellona’nın 2017 yılı için tasarlamış olduğu birbirinden şık ve zarafet sahibi takımlarına bir göz atalım. Angel, Palais, Oslo, Lantes, Violet ve Sementa Yemek Odası Takımları, bu yıl için tasarlanmış olan ürünler arasında yer alıyor. Ayrıca bunların yanında Linda, Dekora, Lisbon, Valdes, Romeo, Belissa, Venturo, Cordoba, Pablo, Vienza ve Liona Yemek Odası Takımları gibi birbirinden hoş alternatiflerde yer alıyor.

Palais Yemek Odası Takımı

Sahip olduğu zarif tasarımı sayesinde yemek odanıza şıklık ve incelik katacak olan bu tasarım ayrıca evinize bir ahenk katmak üzere de hazırlanmış. Vitrininde yer alan LED aydınlatmaları ile yemek odanıza zengin bir görünüm katarken, yüksek ayaklı ve çok fonksiyonlu çekmeceleri ile sizlere kolaylık sunuyor.

Angel Yemek Odası Takımı 

Opak ve fildişi renkler ile tasarlanmış olan bu yemek odası şık detayları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Takımın içerisinde bulunan çatak kaşık koymak için ayrı bir bölme ve kapakları yavaşlatan mekanizması ile hayatınıza ergonomi katan detaylar arasında yer alıyor.

Oslo Yemek Odası Takımı 

Bu takım için tercih edilen renklerin birbiri ile uyumu ve şık görünümü sayesinde evinize ayrı bir değer katmak üzere tasarlanmış görünüyor. Sağlamış olduğu kullanım kolaylığı ve kolaylaştıran teknolojik yapısının yanında sağlığınıza zarar vermeyen malzemelerden üretilmesi sayesinde Bellona’nın çok tercih edilen yemek odası takımları arasında yer alıyor.

Lantes Yemek Odası Takımı

LED aydınlatmalara sahip olan bu takımda daha çok lazer uygulamaları ile ceviz ve fildişi renklerinin kullanıldığını görüyoruz. Şık bir yemek odasında misafirlerini ağırlamak isteyenlerin tercihleri arasında yer alan bu takım evinize eşsiz güzellikte bir hava katıyor.

Sementa Yemek Odası Takımı

Yine opak beyazın hâkim olduğu bu yemek odası takımı şık ve zarif bir tasarıma sahip. Estetik ve sadeliği ile dikkat çeken bu takım, kulp detayları ile alıcılarını cezp ediyor.

Violet Yemek Odası Takımı

Antrasit, meşe ve fildişi renklerinin kullanıldığı bu takım, birbirinden farklı olan renklerin nasıl uyum içerisinde sergilenebileceğini gözler önüne seriyor. Yine ev dekorasyonunda şık ve sadelikten yana olanlar bu takımı tercih ediyor.

Ayrıca yemek odanız için Bellona’nın tasarlamış olduğu birbirinden harika diğer ürünlere de bakabilir, yemek odanız için zevkinize ve ihtiyacınıza uygun olan en doğru mobilyayı tercih edebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.