2020 Alfemo Yatak Odası Takımları

Evlenip yeni ev kuracak çiftler ve evini yenileyecek olan kişiler için dekorasyon fikirleri arasında yer alan mobilyaların öncü isimlerinden biri Alfemo’dur. Alfemo, bu yıl yani 2017 yılı için tasarlamış olduğu mobilyalarında yatak odası takımları ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

2020 Alfemo Yatak Odası Takımları

Evlenip yeni ev kuracak çiftler ve evini yenileyecek olan kişiler için dekorasyon fikirleri arasında yer alan mobilyaların öncü isimlerinden biri Alfemo’dur. Alfemo, bu yıl yani 2020 yılı için tasarlamış olduğu mobilyalarında yatak odası takımları ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Ev dekorasyonu yapılırken en önemli alanlardan biri olarak yatak odaları görülür. Çünkü insanlar, gözlerini açıp güne başladıkları bu odaların kusursuz ve pozitif enerji veren alanlar olmasını isterler. Örneğin Alfemo’nun bu hususları dikkate alarak üretmiş olduğu Alaçatı, Motto, Escuda, Julien ve Santa Monica gibi birbirinden yatak odaları ile alıcılarının kalbini fethediyor.

Alaçatı Yatak Odası Takımı  

Rahat, samimi ve stil sahibi tasarımıyla güne keyifle başlamanızı sağlayan bu takım, İngiliz country tarzının kusursuz bir temsilcisi olarak görülüyor. Tasarımına uyum sağlayan porselen kulp detayları, oval kıvrımlar ile stilize edilmiş olan ahşap üst tablalar ve şık, estetik, fonksiyonel puf ve makyaj masası ile güne pozitif başlama imkânı sağlıyor.

Brooklyn Yatak Odası Takımı

Alfemo 2020 Yatak Odası Takımları arasında yer alan Brooklyn Yatak Odası, ahşap ve metalin muhteşem uyumu ile karşımıza çıkıyor. Sahip olduğu metal ayakları ve kulp detayları ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Vancouver Yatak Odası Takımı

Yine bu yılın trendleri arasında yer alan yerden yüksek doğal ahşap ayaklara sahip olan bu takım, açık tonlu ahşap ile krem renginin uyumunu sergiliyor. İnce kulp detayları ve cam ayna detayları ile de yatak odanızda göze hitap eden bir görünüm elde etmenizi sağlıyor.

Julien Yatak Odası Takımı

Takımın tarzına uyum sağlayan Julien, Fransız Province tarzına sahip ayak yapısı, yine tarzına uyumlu porselen olan kulp uygulamaları, su yeşili rengindeki özel tuşeli kumaşa sahip olan yatak başlığı ve döşemeli olan ayakuçları ile yatak odanıza eşsiz bir farkındalık katıyor.

Escuda Yatak Odası Takımı

Hem akıllı teknolojiye hem de estetik bir görünüme sahip olan Escuda, birçok teknolojik özellikler ile donatılarak tasarlanmış. En basit olarak bu yatak odası, karyolasına entegre edilmiş olan tüm mobil cihazlara ve IOS ve Android sistemlere uyumlu olan Bluetoooth Ses Sistemine sahiptir.

Tüm bu takımların yanı sıra Alfemo’nun diğer yatak odası takımlarına göz atarak  hem zevkinize hem ihtiyacınıza hem de gözünüze hitap eden en uygun yatak odasını tercih edebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.