2020 Alfemo Oturma Grubu Takımları

Ev dekorasyonu yapılırken ya da yeni evlenecek olan çiftler ev kurarken marka ve mobilya konusunda bir hayli kararsızlık yaşayabilirler.

2020 Alfemo Oturma Grubu Takımları

Ev dekorasyonu yapılırken ya da yeni evlenecek olan çiftler ev kurarken marka ve mobilya konusunda bir hayli kararsızlık yaşayabilirler.

Fakat dekorasyon fikirleri arasında sıklık karşımıza çıkan Alfemo’nun 2020 yılı için tasarlamış olduğu mobilya ve oturma grubu modellerini gördüklerinde tüm bu kararsızlıklarını bir kenara bırakıp yalnızca bu markaya yöneleceklerdir.

Özellikle oturma grubu modelleri ve concept ürünleri ile dikkatleri üzerine çeken Alfemo, birbirinden şık ve muhteşem görünüme sahip olan mobilyalara vitrinlerinde yer veriyor. Alfemo, her sene üretmiş olduğu ve zevkiniz, tarzınız ne olursa olsun her zevke ve ihtiyaca uygun olan mobilyaları sayesinde her zaman dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Lucia Oturma Grubu

Chester stilinin farklı bir yorumu ile karşımıza çıkan bu oturma grubu, el işçiliği, kapitone detayları, çok açılı ve estetik olan kol yapısı ve oturma rahatlığı ile yaşan alanlarınız için yüksek konfor vaat ediyor. Ayrıca yerden yüksek olan ayakları sayesinde de ev hanımları için temizlikte kolaylık sağlıyor.

Palmira Oturma Grubu 

Palmira Oturma Grubu, sırt kısmında yer alan oynar başlığı mekanizması ve rahat bir şekilde oturmayı destekleyen soft sünger özelliği sayesinde keyfine ve konforuna düşkün olanların tercihi oluyor. Ayrıca sırt bölümünde yer alan kapitone desenleri ve tasarımına uygun olan kol desenleri ile iyi bir tasarımın öncüleri arasında yer alıyor.

Garcia Oturma Grubu  

Sahip olduğu ince kol yapısı ve optimal ölçüleri gibi özellikleri sayesinde her eve kolaylıkla uyum sağlayabilen Garcia Oturma Grubu, daha çok küçük oturma odalarında tercih ediliyor. Ayrıca yatak olabilme özelliği ile küçük evinizde misafirlerinizi ağırlaya imkânı sunuyor.

Hilda Oturma Grubu

Yine konforuna düşkün olanlar için tasarlanmış olan bir diğer oturma grubu Hilda’dır. Bu yılın trend çizgileri ile tasarlanmış olan bu takım, sahip olduğu p kol yapısı ile takımın karakterini ve ruhunu konuştururken muhteşem tarzını da ön plana çıkarıyor.

Söz konusu olan bu tasarımlarının yanı sıra Alfemo, Neptun, Verona, Mina Plus, Alaçatı ve Alaçatı Plus, Matilda, Hamilton, Tiamo, Elvira, Marsilia, Escuda, Leron, Motto ve Spectra gibi birbirinden şık ve konforlu oturma grupları ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Sizlerde oturma odanızı dekore etmeye karar verdiğinizde Alfemo 2020 Oturma Grubu Takımlarına bakabilir ve sizin için en uygun takımı tercih ederek dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.