2020 Alfemo Genç Odası Takımları

Alfemo’nun çocuklara özel tasarlamış olduğu bu genç odası takımları ile bu iş artık kolay bir hal almaya başladı.

2020 Alfemo Genç Odası Takımları

Alfemo’nun çocuklara özel tasarlamış olduğu bu genç odası takımları ile bu iş artık kolay bir hal almaya başladı.

Ev dekorasyonu yapılırken en çok dikkat edilmesi gereken şeylerden biri çocuklarınız için sağlıklı ve gelişimine uygun odalar dekore etmektir. Bu nedenle çocuklarınızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir oda dekore etmekte biraz zorlanabilirsiniz. Fakat Alfemo’nun çocuklara özel tasarlamış olduğu bu genç odası takımları ile bu iş artık kolay bir hal almaya başladı. Sizin düşünmeniz gereken tüm ayrıntıları yükünüzü hafifletmek için sizin adınıza düşünüp uygulayan Alfemo, konu hakkındaki dekorasyon fikirleri arasında ön sırada yer alıyor.

Çocuklarınızın hem zevkine, hem sağlığına, hem de eğlence dünyasına hitap eden bu takımlar onlar için ayrı bir dünya kurmak üzerine tasarlanmış. Kız ve erkek çocukları için ayrı ayrı üretilmiş olan bu takımlarda Alaçatı, Campus, Active, Compact Room, Julien, Siena, College, Ballerina ve Vintage Mode gibi birçok genç odası takımı yer alıyor.

Active Genç Odası Takımı

Hem genç kızlara hem de genç erkeklere hitap eden bu genç odası takımı, krem ve ahşap tonunun uyumu ile alıcılarına sergileniyor.

Vintage Mode Genç Odası Takımı

Tam bir genç erkekler için tasarlanmış olan Vintage Mode, hem abartıdan uzak hem de çok cool olan gençlerin tarzını yansıtıyor. Yepyeni bir yaşan alanı sunan bu takım, sahip olduğu ahşap tasarım ve metal kulp detayları ile, genç erkeklerin karizmasına karizma katıyor.

Siena Genç Odası Takımı

Fonksiyonel ve kişilikli tasarımı, minimal yaklaşımı ve aydınlık rengi ile kompackt odalara sahip olmak isteyen gençlere özel olarak tasarlanmış olan bir takımdır. Genç odanızın her karesine ve kullanım gereksinimlerine göre seçebileceğiniz modülleri ile kendinize özel bir yaşan alanı sunma imkanı da sağlıyor.

Ballerina Genç Odası Takımı

Çocukluktan genç kızlığa adım atmış olan genç bayanların yaşam alanlarına soylu bir dokunuş yapan bu takım, sahip olduğu muhteşem detayları ve çiçekli yatak başlığı ile şiirlerden ilham alınarak tasarlanmış ve genç kızları kendine aşık etmek üzere hazırlanmış.

Ayrıca genç odalarını dekore ederken Alfemo’nun diğer takımlarına da göz atabilir çocuğunuz için en doğru genç odasını seçebilirsiniz.

Görüşlerini Yaz

Lütfen bir yorum yap!
Lütfen buraya adını yaz.